Gyakori kérdések.

Miben különbözik a Mycellion szemlélete és étrend kiegészítői más márkák szemléletétől és termékeitől?


A Mycellion szisztematikus megközelítést alkalmaz az étrend kiegészítők fejlesztésekor, ellentétben minden más márkával, amely azt ígéri, hogy csupán egyszeri összetevők szedése elegendő az öregedés rendkívül összetett folyamatának lelassításához.

Az öregedés genetikai, hormonális, biológiai és külső tényezők kombinációja. Öregedésünk a születésünk napján kezdődik. További életutunk során pedig sejtjeink elkerülhetetlenül károsodnak olyan külső és belső tényezők miatt, mint az oxidatív stressz, a savasodás (a szervezet sav-bázis egyensúlya savas irányba tolódik), valamint a környezetből a szervezetünkbe kerülő méreganyagok.

Meg lehet-e fordítani ezeket a folyamatokat egyetlen hidratáló krémmel vagy étrend kiegészítõvel? Sajnos, nem. Mivel a sejtkárosodás folyamatos, a szervezetünk belső rendszereinek romlása egyre nagyobb egyensúlyhiányhoz vezet, ami fontos tényező a legtöbb krónikus betegség kialakulásában. Az egyensúly viszont helyreállítható, és szervezetünk természetes védőmechanizmusai is megerősíthetők. A Mycellion egy tudományosan bevált, intelligens vegyületekre alapozott, hosszú távú megoldást fejlesztett ki: ez a Szinergizált Kinetikus Egyensúly Technológia.

Minden sejtben több száz biokémiai reakció zajlik egyszerre, minden egyes pillanatban. A Mycellion laboratóriumaiban először kielemeztük az összes olyan változót, amelyek kiegyensúlyozatlansághoz vezetnek ezekben a reakciókban. Ezután pontosan meghatároztuk azokat a belépési pontokat, ahol az összetevők bejuthatnak és hatással lehetnek ezekre a változókra. Végül a belépési pontokon keresztül tisztító, energizáló, és a felszívodást és hasznosulást fokozó összetevőket juttatunk a szervezetbe pontosan ott, ahol szükség van rájuk. A Mycellion Szinergizált Kinetikus Egyensúly Technológiája így állítja helyre az egyensúlyt a test élettani folyamataiban.

A szervezetünkben zajló élettani folyamatok úgy működnek, mint egy láncreakció. Ezért olyan összetett kúrákat terveztünk, amelyek befolyásolják a teljes reakciósort. Például az Immun1 – A Béltisztító egy olyan természetes étrend kiegészítő, amely segít megszabadulni a testben évek alatt felhalmozódott méreganyagoktól. Használata után nem csak a tápanyagok és a salakanyagok juthatnak át könnyedén a bélrendszeren, de javul a felszívódás is, és a hasznos baktériumok is elszaporodnak a bélflórában. Mindez fokozza a tápanyagok, vitaminok és nyomelemek felszívódását, ami optimális hormon- és immunfunkciókhoz vezet, amelyek nélkülözhetetlenek az öregedés lelassításához és az egészség csúcsformában tartásához.
Nincs elég étrend kiegészítő a piacon?


De igen. És Ön dönt arról, hogy melyiket választja. Azonban mielőtt választ, jó ha alaposan tájékozódik, hogy a lehető legjobb döntést hozza. A Mycellion nem csak egyszeri étrend kiegészítőket fejleszt, hanem komplex, személyre szabott kúrákat, amelyek tudományos kutatásokon alapulnak: mint például, hogyan tudjuk befolyásolni az összetett élettani folyamatokat, amelyek nélkülözhetetlen szerepet játszanak az egészség fenntartásában és az öregedés lassításában.
Ki a Mycellion?


Zsemle Pál és ragyogó vegyészmérnökök és biokémikusok csapata. Zsemle Pál egy sikeres vállalkozó, aki több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik virágzó vállalkozások vezetésében. Három évvel ezelőtt összeült egy tapasztalt fejlesztői csapattal, akik segítenek elképzelésének (és étrend kiegészítőinek) megvalósításában.
Mi az a Szinergizált Kinetikus Egyensúly Technológia?


Minden sejtben több száz biokémiai reakció zajlik egyszerre, minden egyes pillanatban. A Mycellion laboratóriumában először kielemeztük az összes olyan változót, amelyek kiegyensúlyozatlansághoz vezetnek ezekben a reakciókban. Ezután pontosan meghatároztuk azokat a belépési pontokat, ahol az összetevők bejuthatnak és hatással lehetnek ezekre a változókra. Végül a belépési pontokon keresztül tisztító, energizáló, és a felszívódást és hasznosulást fokozó összetevőket juttatunk a szervezetbe pontosan ott, ahol szükség van rájuk. A Mycellion Szinergizált Kinetikus Egyensúly Technológiája így állítja helyre az egyensúlyt a test élettani folyamataiban.
Hogyan erősíthetem immunrendszeremet a Mycellion étrend kiegészítőkkel?


Az első lépés megtisztítja a beleket, a második lépés helyreállítja az egészséges bélflórát, és a harmadik lépés feltölti a szervezetet az összes nélkülözhetetlen ásványi anyaggal, vitaminnal és nyomelemmel, ami az immunrendszer és a hormonrendszer optimális működéshez vezet. Ez az összes további csomag alapja.
Miért hatékonyabb a liposzómás C-vitamin?


A liposzómás technológia nagyobb C-vitamin felszívódást biztosít, mint a nem liposzómás. A liposzómák foszfolipidekből épülnek fel, akárcsak a sejthártyánk, és a C-vitamint egy védő burokban közvetlenül a sejtekhez szállítják. Nem csupán megvédik az idő előtti inaktivizálódástól és lebomlástól, de megszüntetik a felszívódás akadályait, és csökkentik a méreganyagok lerakódását. Minél több C-vitamin szívódik fel és hasznosul, az immunitás annál optimálisabb szintre kerül, miközben csökken az oxidatív stressz. A nem megfelelő immunitás és a folyamatos oxidatív stressz idő előtti öregedéshez, krónikus gyulladásokhoz és rák kialakulásához vezethetnek.
Milyen szabványoknak felel meg a Mycellion?


ISO 9001/2015 és ISO GMP 22716/2008

https://infostore.saiglobal.com/preview/98706475812.pdf?sku=865365_SAIG_NSAI_NSAI_2058210

https://www.srac.ro/en/iso-22716-cosmetics-good-manufacturing-practices-gmp
Honnan származnak a Mycellion hatóanyagai?


Az egyik alapvető értékünk, hogy nem kötünk kompromisszumokat, ha az összetevőink tisztaságáról és biológiai hasznosulásáról van szó. 12 hónapot töltöttünk azzal, hogy felkutassuk a lehető legjobb forrásokat aktív összetevőink beszerzéséhez, így a világ minden tájáról érkeznek szállítmányok a Mycellion laboratóriumaiba: Európából, Afrikából, Dél-Amerikából és még olyan országokból is, mint Tibet, ahol őskori településeken termesztik a Mycellion által felhasznált növényeket és gyógynövényeket. A hatóanyagaink fő kritériuma, hogy a lehető legtisztábbak legyenek, és ne tartalmazzanak mesterséges adalékanyagokat, környezeti szennyeződéseket, felesleges kötő- és töltőanyagokat, és tartósítószereket. Nagyon sok gazda, termelő és gyártó mintáit elemeztük, hogy megtaláljuk a legmagasabb biohasznosulású és legtisztább összetevőket, mert ügyfeleinknek csak azt adjuk, amit a családunknak is adni szeretnénk.
Milyen szabványokat követ a Mycellion, amikor kiválasztja az aktív összetevőket?


Kizárólag tiszta összetevőket használunk, amelyek jóváhagyott gyártóktól és termelőktől származnak, és amelyek nem tartalmaznak környezeti szennyeződéseket, valamint 100%-ban GMO-mentesek.
Miért van szükség csomagokra?


Sajnos a tudomány egyelőre még nem teszi lehetővé, hogy csodaszereket állítsunk elő. Egy olyan komplex rendszert, mint az emberi szervezet, csak egy hasonlóan komplex folyamat tud befolyásolni. Minden sejtben több száz biokémiai reakció zajlik egyszerre, minden egyes pillanatban, miközben a különböző belső rendszerek a szervezetünkben folyamatosan kölcsönhatásban vannak egymással. Ezért fejlesztettünk ki olyan csomagokat, amelyek befolyásolják az összes kölcsönhatásba lévő, és az öregedésre ható élettani folyamatot. A Mycellion tudományosan megalapozott kúrái helyreállítják az alapvető élettani folyamatok egyensúlyát, és minden csomagot a különböző igényekkel rendelkező csoportokra szabtuk.
Miért van fulvósav a Mycellion étrend kiegészítőkben?


Évtizedekig tartó kutatások kimutatták, hogy ezek a savak javítják a sejtek enzimatikus reakciót és serketik az enzimképződést. (Az enzimek a test több mint 300 komplex reakciójáért felelősek, és létfontosságú elemei minden alapvető vitaminnak és ásványi anyagnak). A humin- és a fulvósavak ezt a hatást azzal érik el, hogy képesek reakcióba lépni a test minden molekulájával. Hordozómolekulaként a hatóanyagokat oda szállítják, ahol szükség van rájuk, és így javítják és optimalizálják a felszívódásukat és hasznosulásukat. Mivel reakcióba tudnak lépni nemcsak a túlzott mértékben felszaporodott vegyületekkel, hanem az olyan méreganyagokkal is, mint a szabadgyökök, így megszabadítják a szervezet mindkettőtől. Közben pedig fenntartják a szervezet sav-bázis egyensúlyát is.

Az antioxidánsok megkötik a szabadgyököket, amikor leadnak egy elektront. Minden fulvósav-molekula1029 elektront tartalmaz, ami azt jelenti, hogy 1029 szabadgyököt képes megkötni miután leadta a tápanyagokat. Összehasonlításképpen: testünk körülbelül 30–40 billió sejből épül fel, és minden egyes sejtben naponta körülbelül 10 000 oxidatív DNS-károsodás történik.
Miért van szükség étrend kiegészítőkre?


Amennyiben étrendje változatos, és biogazdaságokban termesztett különféle gyümölcsükből és zöldségből áll; ha olyan húst eszik, ami ökológiai gazdaságokban nevelt, szabadon tartott állatokból származik; ha minden nap végez testmozgást; ha nem tapasztal stresszt és aggodalmat; ha a környezetében nem tapasztal olyan környezeti ártalmakat, mint például a levegőszennyezés; ha el tudja kerülni az elektromágneses és ionizáló sugárzást a légkörben, akkor nincs szüksége étrend kiegészítőkre. Amennyiben azonban ez nem így van, akkor elkerülhetetlen a sejtekben felhalmozódó károsodás, amelyeket ellensúlyozni kell az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás és az étrend kiegészítők kombinációjával.
Mi történik a testemben, ha kiegészítőket veszek be?


A nyomelemek, a vitaminok és az ásványi anyagok elengedhetetlenek a különböző szervrendszerek optimális működéséhez. Azonban nemcsak a megfelelő mennyiségben, hanem a megfelelő időben és helyen kell jelen lenniük. Az étrend kiegészítők katalizátorként működnek a test élettani folyamataiban, és oda szállítják a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, ahol és amikor szükségesek ezeknek a folyamatoknak a támogatása. Például az optimális krómmennyiség segít szabályozni a vér glükóz szintjét, és a molibdén, amely egy másik nélkülözhetetlen nyomelem, elengedhetetlen bizonyos enzimek előállításához, amelyek létfontosságúak az anyagcseréhez.

A kiegészítőknek azonban nincs azonnali, közvetlen hatása, mivel időbe telik, amíg elérnek egy olyan koncentrációs szintet, amelynek észrevehető hatása van. Tehát hatásuk lassan halmozódik fel. Ha viszont nem szedjük őket, akkor az élettani folyamatink nem fognak optimálisan működni, hacsak nem változatos és tápanyagban gazdag az étrendünk napi szinten, és ha nem vagyunk kitéve környezeti ártalmaknak. Ez utóbbiak azonban ritkán fordulnak elő, mert többségünk szennyezett és zsúfolt városokban él, és nagy mennyiségű feldolgozott élelmiszert fogyasztunk, ami tele van sóval, cukorral és egészségtelen zsírokkal.
Mik a természetes és biológiailag aktív kiegészítők?


Kiegészítők, amelyek nem tartalmaznak vegyi anyagokat, mesterséges és szintetikus összetevőket, és ezért könnyebben felszívódnak és hasznosulnak a szervezetben.
Miért nem elég az étrendünk megváltoztatása?


Nagyon nehéz megváltoztatni étrendünket anélkül, hogy megváltoztatnánk az életmódunkat és a berögzült szokásokat. Még ha nagyon sok kemény munkával sikerül is ezt megtenni, ez egy hosszú folyamat. Kiegészítőkkel javíthatja egészségét anélkül, hogy megváltoztatná az életmódját.